Технологія приготування їжі

Тема Технологія приготування їжі
Предмет Разное
Вид работы Контрольная
Год написания 2009
Оглавление Теоретичні питання 3
Термомасоперенос в кулінарній практиці 3
Технологічна властивість борошна, його властивість та вплив на якість готових кулінарних виробів 4
Загальні правила смаження м’яса порційними шматками 8
Приготування напівфабрикатів 12
Приготування гарнірів 18
Приготування соусів для страв філе, філе з соусом 23
Розрахувати сировину для приготування 25 кг готової страви, скласти технологічну схему приготування страви. Характеристика натуральних порційних напівфабрикатів з вирізки 27
Приготування, відпуск, вимоги до якості страви ескалоп. Скласти технологічну схему приготування страви ескалоп з соусом з червоного вина 29
Список використаної літератури 32

Введение
Список литературы
Кол-во страниц 32
Стоимость 180 грн. / 750 руб.
Номер работы 75468

Заполните форму покупки работы

< предыдущая работа следующая работа >