Технологія галузі

Тема Технологія галузі
Предмет Разное
Вид работы Контрольная
Год написания 2009
Оглавление Вступ 2
1. Обґрунтування причин, з яких картоплю можна піддати всім видам теплової обробки, а капусту, буряк в основному тільки вологому нагріву 3
2. Мета пасерування овочів, борошна і томатного пюре для виробництва соусів. Розрахувати кількість моркви і цибулі для приготування 50 порцій тюфтелів з соусом червоним із коріннями 7
3. Відмінності між технологічними схемами приготування каш рідких і розсипчастих. Навести вимоги до якості останньої 14
Висновки 21
Література 23

Введение
Список литературы
Кол-во страниц 23
Стоимость 168 грн. / 700 руб.
Номер работы 4055

Заполните форму покупки работы

< предыдущая работа следующая работа >