Технологія булочних виробів зниженої калорійності для дієтичного харчування
Тема | Технологія булочних виробів зниженої калорійності для дієтичного харчування |
Предмет | Разное |
Вид работы | Разное |
Год написания | 2009 |
Оглавление | Вступ 4 Розділ І. Теоретичні аспекти досліджуваної теми 7 1.1. Значення, роль, місце в харчуванні страв цієї теми. Класифікація страв 7 1.2. Огляд наукових досліджень 10 Розділ ІІ. Аналіз проблеми, що вивчається на прикладі конкретного об’єкту 2.1. Характеристика досліджуваного закладу 13 2.2. Аналіз існуючого асортименту і технології вибраної групи товарів 21 Розділ ІІІ. Розробка рекомендацій і заходів поставлених проблем 3.1. Характеристика нової технології 40 3.2. Переваги нових технологій, порівняти хімічний склад традиційної і нової технології 46 3.3. Розробка нормативної документації на нову продукцію 51 Висновки і пропозиції 54 Список використаної літератури 56 Додатки 59 |
Введение |
Технологія булочних виробів зниженої калорійності для дієтичного харчування - Разное, Разное
Лучшие райтеры с опытом работы в области Разное выполнят для вас написание контрольной работы, реферата, курсовой или дипломной работы на заказ. Также вы можете скачать уже готовую контрольную по теме Технологія булочних виробів зниженої калорійності для дієтичного харчування или другим темам.
|
Список литературы |
Список литературы по работе «Технологія булочних виробів зниженої калорійності для дієтичного харчування».
1. Васильєва О.О. Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. – Х., 2005. – 18 с.
2. Воюш О.Ю. Управление капитальными вложениями пищевого предприятия // Хлебопродукты. – 1996. – № 5. – С. 17 – 25. 3. Гигиена питания /Ванханен В.Д, Майструк П.Н., Столмакова АИ. и др/. – К.: Здоров'я, 1980. – 304 с. 4. Грищук Б. Творці солодкого дива: Хмельницькій кондитерській фабриці – 70 років. – Хмельницький: Поділля, 1998. – 79 с. 5. Губа Н.И., Смоленский Б.Л. Диетическое питание и кулинария в домашних условиях. – Днепропетровск: «Січ», 1992. – 326 с. 6. Дорохович В., Олексієнко Н. Вплив фруктози та сахарози на зберігання пряників // Харчова та переробна промисловість – 1999. – № 5, 6. – С. 24 – 25. 7. Дорохович В.В. Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16; Київ. держ. торг.-екон. ун-т. – К., 2000. – 20 с. 8. Дорохович В.В., Калакура М.М. Системний підхід при розробці раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на фруктозі //Матеріали шостої міжнарод. наук.-техн. конференції. (Київ, УДУХТ, 2000 р.). – С.73. 9. ДСТУ 2418:2003. Концентрати харчові. Загальні технічні умови / В... Докука (розроб.). – Офіц. вид. – К.: Держспоживстандарт України, 2004. – ІІІ, 8с. – (Національний стандарт України). 10. ДСТУ 3718-98. Концентрати харчові. Солодкі страви. Желе, муси, пудинги, концентрати молочні: Загальні технічні умови. – Введ. 1999.01.01.- Офіц. вид. – К.: Вид-во Держстандарту України, 1998. – Різн. паг. – (Державний стандарт України). 11. Іоргачова К.Г. Наукові основи технологій кондитерських виробів з використанням функціональних рослинних добавок: Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01; Одес. нац. акад. харч. технологій. – О., 2004. – 37 с. 12. Іоргачова К.Г., Селіванська І.О., Толстих В.Ю. Соєве молоко у виробництві помадних цукерок // Холодильна техніка і технологія. – 2001. – №2. – С. 46 – 48. 13. Казаков Е.Д. Биохимия зерна и продуктов его переработки. – М.: Агропромиздат, 1989. – 367 с. 14. Калакура М.М., Егорова В.І., Тарасенко Е.В., Ратушенко А.Т. Технология производства кулинарных изделий с использованием овощных и фруктовых порошков // Экспрес-информация. Сер. «Общественное питание». – Вып. 6. – М., 1988. – С. 1 – 25. 15. Квитницкий М.Е., Ратушенко А.Т. Физико-химические показатели качества пюре для изделий, обогащённых яблочным порошком //Обществен. питан. в нов. условиях хозяйствов.: Сб. науч. тр. – К.: КТЭИ, 1988. – С.101 – 104. 16. Мглинец А., Ловачева Г., Алешина Л. Справочник технолога общественного питания. – М.: ИД «Колос», 2000. – 418 с. 17. Молоканова Л.В. Споживчі властивості нових видів морозива: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15; Київ. держ. торг.-екон. ун-т. – К., 1999. – 18с. 18. Немцова З.С. Основы хлебопечения. – М.: Агропромиздат, 1986. – 287 с. 19. Расулов Р.А. Технологія солодких страв з окарою: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Київський національний торговельно-економічний ун-т. – К., 2004. – 20 с. 20. Ратушенко А.Т. Технологія кондитерських виробів з використанням яблучного порошку: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. – К., 2001. – 17 с. 21. Товароведение продовольственных товаров. – М.: Экономика, 1982. – 374 с. |
Кол-во страниц | 59 |
Стоимость | 300 UAHгрн. / 1250 RUBруб. |
Номер работы | 4010 |
Заполните форму покупки работы