Технологія булочних виробів зниженої калорійності для дієтичного харчування

Тема Технологія булочних виробів зниженої калорійності для дієтичного харчування
Предмет Разное
Вид работы Разное
Год написания 2009
Оглавление Вступ 4
Розділ І. Теоретичні аспекти досліджуваної теми 7
1.1. Значення, роль, місце в харчуванні страв цієї теми. Класифікація страв 7
1.2. Огляд наукових досліджень 10
Розділ ІІ. Аналіз проблеми, що вивчається на прикладі конкретного об’єкту 2.1. Характеристика досліджуваного закладу 13
2.2. Аналіз існуючого асортименту і технології вибраної групи товарів 21
Розділ ІІІ. Розробка рекомендацій і заходів поставлених проблем 3.1. Характеристика нової технології 40
3.2. Переваги нових технологій, порівняти хімічний склад традиційної і нової технології 46
3.3. Розробка нормативної документації на нову продукцію 51
Висновки і пропозиції 54
Список використаної літератури 56
Додатки 59

Введение
Список литературы
Кол-во страниц 59
Стоимость 300 грн. / 1250 руб.
Номер работы 4010

Заполните форму покупки работы

< предыдущая работа следующая работа >