ТЕХНОЛОГІЧНІ РОЗРАХУНКИ ОБЛІК І ЗВІТНІСТЬ У ГАЛУЗІ (1.Основні поняття і суть обліку виробництва безалкогольних напоів . 2.Розрахунок технологічних затрат та технологічних втрат для визначення ,,виходу хліба")
Тема | ТЕХНОЛОГІЧНІ РОЗРАХУНКИ ОБЛІК І ЗВІТНІСТЬ У ГАЛУЗІ (1.Основні поняття і суть обліку виробництва безалкогольних напоів . 2.Розрахунок технологічних затрат та технологічних втрат для визначення ,,виходу хліба") |
Предмет | Разное |
Вид работы | Контрольная |
Год написания | 2016 |
Оглавление | 1.Основні поняття і суть обліку виробництва безалкогольних напоїв . 3 2.Розрахунок технологічних затрат та технологічних втрат для визначення ,,виходу хліба" 9 Література 16 |
Введение |
ТЕХНОЛОГІЧНІ РОЗРАХУНКИ ОБЛІК І ЗВІТНІСТЬ У ГАЛУЗІ (1.Основні поняття і суть обліку виробництва безалкогольних напоів . 2.Розрахунок технологічних затрат та технологічних втрат для визначення ,,виходу хліба") - Контрольная, Разное
Основні поняття і суть обліку виробництва безалкогольних напоїв .
Для правильного підходу до формування системи управління витратами необхідно враховувати специфіку діяльності підприємства та структуру його виробництва. Підприємства, які займаються виробництвом безалкогольних напоїв, мають низку специфічних ознак, які зумовлені технологічними особливостями виробничого процесу, організаційно-правовою формою функціонування, характеристиками продукції, що виготовляється. Адекватної зміни системи формування обліково-аналітичної інформації для потреб управління виробництвом безалкогольних напоїв вимагають реалії сучасного стану економіки та специфіка галузі, зокрема: - повна автоматизація ліній розливу та загалом виробничого процесу вимагає деталізації інформації про склад та розмір непрямих виробничих витрат, оскільки частка їх значна; - широкий асортимент готової продукції, що подібна за виробничим процесом, однак проходить різне число стадій виробництва, ускладнює розрахунок собівартості певного виду продукції; - обмежений термін зберігання готової продукції та її значні обсяги (напої, розлиті у ПЕТ-упаковку, є достатньо об'ємними і важкими), а також сезонність (максимум споживання припадає на літо - осінь, а виготовляється продукція протягом року) вимагають особливої уваги до планування виробництва та виробничих потужностей, залишків готової продукції та сировинної бази, а це ставить такі об'єкти на особливе місце у системі обліку; - необхідність суворого контролю за якістю продукції, оскільки галузь має яскраво виражений соціальний характер, вимагає виокремлення та оцінювання розміру витрат на здійснюваний контроль [1]. |
Список литературы |
Список литературы по работе «ТЕХНОЛОГІЧНІ РОЗРАХУНКИ ОБЛІК І ЗВІТНІСТЬ У ГАЛУЗІ (1.Основні поняття і суть обліку виробництва безалкогольних напоів . 2.Розрахунок технологічних затрат та технологічних втрат для визначення ,,виходу хліба")».1. Дробот В.І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. — К.: Руслана, 1998. — 416 с. 2. Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва. — К.: Логос, 2002. — 365 с. 3. ДСТУ 3008-95. Документація. Звіти у сфері науки і техніки. Структура і правила оформлення. — К.: Держстандарт України, 1995. 4. Сборник рецептур на хлеб и хлебобулочные изделия. - М.: Агропромиздат, 1986. — 72 с. 5. Сборник технологических инструкций для производства хлеба и хлебобулочных изделий. — М.: Прейскурантиздат, 1989. — 494 с. 6. Сигал М.Н., Володарский А.В. Оборудование предприятий хлебопекарной промышленности. — М.: Агропромиздат, 1985. — 296 с. 7. Технологія галузі: Метод, вказівки до викон. курс, проекту з технологи хлібопекарського вир-ва для студ. спец. 7.091702 «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» денної та заочної форм навчання / Уклад.: Н.І. Бєрзіна, В.І. Дробот, В.М. Ковбаса та ін. — К.: НУХТ, 2001. — 64 с 8. Цивільна оборона: Метод, вказівки до викон. розділу диплом, проекту (роботи) для студ. усіх спец. ден. та заоч. форм навч. / Уклад. М.М. Яцюк. — К.: УДУХТ, 1998. — 10 с. |
Кол-во страниц | 16 |
Стоимость | 96 UAHгрн. / 400 RUBруб. |
Номер работы | 8671 |
Заполните форму покупки работы