Сучасні підходи до організації підвищення професійної компетентності майбутнього робітника

Тема Сучасні підходи до організації підвищення професійної компетентності майбутнього робітника
Предмет Разное
Вид работы Разное
Год написания 2016
Оглавление ВСТУП 3

РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ПІДВИЩЕННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНЦІЇ МАЙБУТНЬОГО РОБІТНИКА 5
1.1 Поняття професійної компетенції 5
1.2 Формування компетенції майбутнього фахівця 7
1.3 Методи виробничого навчання 9

РОЗДІЛ ІІ. ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНИХ КОМПЕТЕНЦІЙ МАБУТНІХ РОБІТНИКІВ З ПРОФЕСІЇ «КУХАР» 12
2.1 Педагогічні умови формування професійної компетенції мабутніх кухарів 12
2.2 Формування професійної компетенції майбутніх робітників з професії «Кухар» 13
2.3 Иноваційні технології в формуванні професійних компетенцій майбутніх кухарів 16

ВИСНОВКИ 20
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 22
ДОДАТОК А 24
ДОДАТОК В 25



Введение
Список литературы
Кол-во страниц 26
Стоимость 144 грн. / 600 руб.
Номер работы 8234

Заполните форму покупки работы

< предыдущая работа следующая работа >