Шляхи забезпечення управління конкурентоспроможністю на підприємствах ресторанного бізнесу в умовах кризи

Тема Шляхи забезпечення управління конкурентоспроможністю на підприємствах ресторанного бізнесу в умовах кризи
Предмет Разное
Вид работы Курсовая
Год написания 2013
Оглавление ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1.Теоретичні основи визначення конкурентоспроможності підприємства 5
1.1.Конкурентоспроможність підприємства її характеристика та складові 5
1.2.Методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності продукції підприємства 11
1.3.Форми, методи і стратегії забезпечення конкурентоспроможності підприємства 24
РОЗДІЛ 2.Забезпечення управління конкурентоспроможністю на підприємствах ресторанного бізнесу в умовах кризи (на прикладі ресторану «Цимес») 30
2.1.Техніко-економічна характеристика ресторану «Цимес» 30
2.2.Аналіз технологічного блоку ресторану «Цимес» 34
2.3.Оцінка конкурентоспроможності 43
Розділ 3. Розробка рекомендацій і заходів вирішуваної проблеми 46
Висновки і пропозиції 56
Список використаної літератури 58

Введение
Список литературы
Кол-во страниц 61
Стоимость 144 грн. / 600 руб.
Номер работы 5307

Заполните форму покупки работы

< предыдущая работа следующая работа >