Шляхи забезпечення управління конкурентоспроможністю на підприємствах готельного бізнесу в умовах кризи

Тема Шляхи забезпечення управління конкурентоспроможністю на підприємствах готельного бізнесу в умовах кризи
Предмет Разное
Вид работы Курсовая
Год написания 2013
Оглавление ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. Науково теоретичні обґрунтування проблеми управління конкурентоспроможністю готельного комплексу 5
1.1.Конкурентоспроможність готельного комплексу: основні поняття, фактори впливу, етапи оцінки 5
1.2. Особливості управління конкурентоспроможністю 8
РОЗДІЛ 2. Оцінка системи управління конкурентоспроможністю ТОВ «Готельний комплекс «Русь», м. Київ 13
2.1. Організаційно-правова характеристика підприємства 13
2.2. Аналіз безпосереднього конкурентного оточення готелю, аналіз конкурентоспроможності 15
2.3. Портфельний аналіз 30
РОЗДІЛ 3. Основні напрямки підвищення стратегічної конкурентоспроможності ТОВ «Готельний комплекс «Русь», м. Київ 37
3.1. Удосконалення товарної політики за рахунок реструктуризації та диференціації готельних послуг 37
3.2. Стратегічне планування кадрової політики підприємства 41
3.3. Економічна ефективність реалізації стратегії конкурентоспроможності 46
ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 56
Список використаної літератури 59

Введение
Список литературы
Кол-во страниц 62
Стоимость 144 грн. / 600 руб.
Номер работы 5308

Заполните форму покупки работы

< предыдущая работа следующая работа >