Розроблення меню і дослідження технологій кондитерських виробів для кафе

Тема Розроблення меню і дослідження технологій кондитерських виробів для кафе
Предмет Разное
Вид работы Курсовая
Год написания 2011
Оглавление
Вступ 4
I. Теоретична частина 7
1.1. Характеристика асортименту та класифікація кондитерських виробів, які виробляються у закладах ресторанного господарства 7
1.2. Особливості технологічного процесу виробництва кондитерських виробів 13
1.3. Перспективні напрями розвитку асортименту та технологій кондитерських виробів, сучасні тенденції у їх оформленні 20
II. Практична частина 30
2.1. Аналіз технологічного процесу щодо забезпечення якості готової продукції 30
2.2. Дослідження сучасних технологій кондитерських виробів 33
2.3. Проект нормативно-технологічної документації 45
Висновки 55
Використані літературні джерела 57
Додатки 59


Введение
Список литературы
Кол-во страниц 64
Стоимость 264 грн. / 1100 руб.
Номер работы 75755

Заполните форму покупки работы

< предыдущая работа следующая работа >