Проектування м'ясного цеху з виробництва м'ясних консервів потужністю 12 тонн в зміну (+ креслення)
Тема | Проектування м'ясного цеху з виробництва м'ясних консервів потужністю 12 тонн в зміну (+ креслення) |
Предмет | Разное |
Вид работы | Курсовая |
Год написания | 2016 |
Оглавление | ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 5 РОЗДІЛ 2. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 11 2.1 Основна сировина та компоненти для виробництва готової продукції 11 2.2 Принципова технологічна схема 15 2.3 Апаратурно-технологічна схема 20 2.4 Продуктові розрахунки 22 2.5. Розрахунок технологічного обладнання 25 3.1 Опис конструкції будівлі 29 3.2. Компонування обладнання в цеху 31 3.3 Опис основних санітарно-побутових і службових приміщень 32 4. ЗАХОДИ З ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА 34 Висновок 37 Література 39 |
Введение |
Проектування м'ясного цеху з виробництва м'ясних консервів потужністю 12 тонн в зміну (+ креслення) - Курсовая, Разное
Проектування м'ясного цеху з виробництва м'ясних консервів потужністю 12 тонн в зміну
Анотація Курсовий проект містить 42 сторінки, 14 таблиць, 2 принципові технологічні схеми, 3 аркуші графічної частини. Мета курсового проекту: обґрунтувати вибрані технології та скомпонувати мясний цех згідно завдання, який забезпечує оптимальні параметри процесу та характеристики готового продукту відповідно до завдання. Об’єкт розробки: лінія мясних консервів. Курсова робота складається з розрахунково - поясінітельной записки та графічної частини. Згідно з завданням в роботі представлені аналіз галузі, обґрунтування будівництва м'ясопереробного підприємства та його структура, в технологічній частині сировинні розрахунки, на вибір обладнання й складських приміщень. На основі проведених розрахунків проведено підбір сучасного обладнання, в основному – безперервно діючого, що дозволяє проводити автоматизацію окремих виробничих процесів та інтенсифікувати виробництво. Коефіцієнт використання підібраного обладнання складає 0,8…0,9. У роботі наведені вимоги до сировини і готового продукту та оптимальні умови його зберігання. Розраховано кількість періодично діючого обладнання, а саме конвеєрів, просіювачів. Ключові слова: консерви м'ясні, мясних продуктів, заморожених м'ясо, проект цеху м'ясних консервів, свинина, |
Список литературы |
Список литературы по работе «Проектування м'ясного цеху з виробництва м'ясних консервів потужністю 12 тонн в зміну (+ креслення)».
Література
1. Буянов А.С., Рейн Л. М., Слепченко Й. Р., Чурилин Й. Н. Дипломное проектирование предприятий мясной промышленности. - М.: "Пищевая промышленность" 1979, - 248 с. 2. Віннікова Л.Г. Теорія і практика переробки м'яса. – Ізмаїл: СМИЛ, 2000. 3. ВСТП 6. 02-87 "Санітарні і ветеринарні вимоги до проектування підприємств м'ясної промисловості". 4. Гончаров Г.І. Технологія первинної переробки худоби і продуктів забою: Навч. посібник - К.: НУХТ, 2003. 5. Гороховый протеиновый изолят как альтернатива препаратам сои / Кристоф Вербраух – Мясное дело, №9 2006. 6. ГОСТ 7.1-84 "Библиографическое описание документа. Общин требования й правила составления". 7. ДБН 360-92 "Містобудування. Планування і забудова міських і сільських поселень". 8. ДБН Б. 2.4-3-95 "Генеральні плани сільськогосподарських підприємств". 9. Довідник технолога громадського харчування. - М. Економіка, 1984 10. Домарецький В.А., Златєв Т.П. Екологія харчових продуктів - К.: Урожай, 1993- 192 с. 11. Домарецький В.А., Остапчук М.В., Українець А.І. Технологія харчових продуктів: Підручник / за ред. д-ра техн. наук., проф. А.І.Українця. - К.: НУХТ, 2003.-572с. |
Кол-во страниц | 40 |
Стоимость | 180 UAHгрн. / 750 RUBруб. |
Номер работы | 1351 |
Заполните форму покупки работы