Проект молочного заводу потужністю 100т (молока) в добу. Підприємство працює 320 днів.
Тема | Проект молочного заводу потужністю 100т (молока) в добу. Підприємство працює 320 днів. |
Предмет | Разное |
Вид работы | Курсовая |
Год написания | 2016 |
Оглавление | ЗМІСТ ВСТУП 1. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 2. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 2.1 Коротка характеристика сировина та компоненти для виробництва готової продукції 2.2 Принципова технологічна схема 2.3 Апаратурно-технологічна схема 2.4 Продуктовий розрахунок 2.5 Підбір технологічного обладнання 3. ОПИС БУДІВЕЛЬНОЇ ЧАСТИНИ 3.1 Опис конструкції будівлі 3.2 Компонування обладнання в цеху 3.3 Опис основних санітарно-побутових і службових приміщень 4. ОХОРОНА НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА ВИСНОВОК СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ |
Введение |
Проект молочного заводу потужністю 100т (молока) в добу. Підприємство працює 320 днів. - Курсовая, Разное
Проект цеху з виробництва сметани, молока, сиру *Голандського*, Масла *Селянського9 і сиру знежиреного потужністю 100 тонн.
Пояснювальна записка містить 50 с., 5 табл., 17 джерел. Графічна частина 3 аркуша формату А1 КЛЮЧОВІ СЛОВА: молоко, сметана, сир, знежирений кефір, сепарування, сквашування, дозрівання технічний контроль, технологічна схема. Об'єкт розробки в проекті - цех переробки молока. Мета роботи: спроектувати цех з виробництва сметани, молока, сиру *Голандського*, Масла *Селянського9 і сиру знежиреного потужністю 100 тонн |
Список литературы |
Список литературы по работе «Проект молочного заводу потужністю 100т (молока) в добу. Підприємство працює 320 днів.».
1.Забодалова Л.А., Жукова С.Б. Живлення / Переробка молока - 2004 - № 1-с. 12-13.
2.Глазачев В, В, Технологія кисломолочних продуктів-М: Харчова промисловість ,1974-117с. 3.Вітаміни.Каталог .- М.1988-167с. 4. Давидів Г.Б. Отримання молока та виробництво масла-М: Сельхозгиз 1951-167с. 5. Степанова Л.І., Смуригіня Н.В. Використання замінників молочного жиру в сирних продуктах / Переробка молока - 2004 - № 3-с.1-2 6.Щедушнов Д.Є. Скорочення втрат при виробництві сиру / переробка молока-2204-№ 12-с.25 7.Щедушнов Д.Є. Вдосконалення технологій виробництва сиру / Переробка молока -2004 - № 1 - с.22-23 8.Талібов Л.Р. Лінія для виробництва сиру з тривалим терміном придатності / Переробка молока-2004-№ 10-с.10-11 9.Пальмін Ю. В. Удосконалення холодильної технології резервування традиційного сиру в блоках / Переробка молока-2004-№ 12-с.14. 10.Федоровіч М.П. Мембранні технології в молочній промисловості / Переробка молока-2004-№ 12-с.20-21 11.Гетько М.М. Використання молочної сироватки для отримання продуктів здорового харчування. / Переробка молока-2004-№ 3-с.1-2 12. Котельникова М., Різник Н. Ще одна таємниця аскорбінки розкрита / Хімія і життя-2001-№ 3 с.33 13. . Котельникова М., Різник Н Аскорбінка бореться з інсультом / Хімія і життя-2001-№ 3 с.33 |
Кол-во страниц | 42 |
Стоимость | 240 UAHгрн. / 1000 RUBруб. |
Номер работы | 8664 |
Заполните форму покупки работы