Проект хлібзаводу потужністю 65 тонн хліба на добу (хліб із гречаного борошна) + КРЕСЛЕННЯ
Тема | Проект хлібзаводу потужністю 65 тонн хліба на добу (хліб із гречаного борошна) + КРЕСЛЕННЯ |
Предмет | Разное |
Вид работы | Разное |
Год написания | 2016 |
Оглавление | ВСТУП 3 РОЗДІЛ 2. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 7 2.1 Основна сировина та компоненти для виробництва готової продукції 7 2.2 Принципова технологічна схема 12 2.3 Апаратурно-технологічна схема 20 2.4 Продуктові розрахунки 22 2.5. Розрахунок технологічного обладнання 34 3.1 Опис конструкції будівлі 42 3.2. Компонування обладнання в цеху 45 3.3 Опис основних санітарно-побутових і службових приміщень 47 4. ЗАХОДИ З НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА 48 Висновок 50 |
Введение |
Проект хлібзаводу потужністю 65 тонн хліба на добу (хліб із гречаного борошна) + КРЕСЛЕННЯ - Разное, Разное
Актуальність роботи. Хлібопекарна промисловість України є однією з основних галузей харчової промисловості, яка по виробничій потужності, механізації технологічного процесу, асортименту здатна забезпечити населення різними видами хлібних виробів, що має велике значення для підтримання соціальної стабільності в суспільстві.
Хлібопечення забезпечує випуск великої різноманітності хлібобулочних, бубличних, дієтичних виробів, простих і здобних сухарів. Для кожного виробу розроблена рецептура і технологічний режим виготовлення. В цій галузі використовується велика кількість різноманітної сировини, в тому числі й нетрадиційної. Сьогодні поряд з високомеханізованими хлібозаводами виникла й велика кількість дрібних пекарень. Останнім часом спостерігається ріст питомої ваги продукції, яка виробляється потужними підприємствами. Це пов’язано з більш високою якістю і конкурентоспроможними цінами на вироби цих підприємств. Зменшення загального виробництва і вживання хліба населенням України пояснюється погіршенням його економічного положення, збільшенням цін на хліб. Відбулися зміни і в асортименті хлібних виробів. Останнім часом зникає необхідність у великій кількості потужних підприємств з комплексно-механізованими лініями і безперервним виробничим процесом. В умовах роботи цих підприємств важко оперативно змінювати асортимент, своєчасно реагувати на потреби ринку. РОЗДІЛ 1. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ Виробнича потужність визначається в залежності від кількості споживачів хліба і норми споживання продукції на душу населення. Чисельність населення міста враховується за категоріями споживачів (таблиця 1.1.). Таблиця 1.1. Розрахунок чисельності споживачів |
Список литературы |
Список литературы по работе «Проект хлібзаводу потужністю 65 тонн хліба на добу (хліб із гречаного борошна) + КРЕСЛЕННЯ».
Анотація
Курсовий проект містить 52 сторіни, 19 таблиць, 1 принципову технологічну схему, 2 аркуші графічної частини. Мета курсового проекту: обґрунтувати вибрані технології та скомпонувати хлібопекарський цех згідно завдання, який забезпечує оптимальні параметри процесу та характеристики готового продукту відповідно до завдання. Об’єкт розробки: лінія виробництва хліба “Дарницького“ та лінія виробництва батону“Особливого“. У курсовому проекті спроектований хлібопекарський цех продуктивністю 65 тонн за добу по кожній лінії. На основі проведених розрахунків проведено підбір сучасного обладнання, в основному – безперервно діючого, що дозволяє проводити автоматизацію окремих виробничих процесів та інтенсифікувати виробництво. Коефіцієнт використання підібраного обладнання складає 0,7…0,9. У роботі наведені вимоги до сировини і готового продукту та оптимальні умови його зберігання. Розраховано кількість періодично діючого обладнання, а саме конвеєрів, просіювачів. Ключові слова: борошно, твсто, буряк, розчин, технологічна схема, температура, режим, хліб. |
Кол-во страниц | 50 |
Стоимость | 240 UAHгрн. / 1000 RUBруб. |
Номер работы | 8575 |
Заполните форму покупки работы