Прийом "Сніданок"

Тема Прийом "Сніданок"
Предмет Гостиничное хозяйство
Вид работы Контрольная
Год написания 2006
Оглавление 1. Особливості прийому «Сніданок» як виду прийому 3
2. Час тривалості прийому «Сніданок» 4
3. Характеристика приміщень, де має відбутися прийом, виробничі та організаційні процеси, які потрібно здійснити для підготування цих приміщень до обслуговування 5
4. Форма і варіант розстановки столів 6
5. Меню. Вибір напоїв до страв 7
6. Розрахунки для прийому «Сніданок» 10
Приміщення, банкетні столи 10
7. Способи подавання страв і напоїв до столу, характерні для прийому «Сніданок» 14
8. Графічне зображення із зазначенням черговості сервірування 15
9. Графічне зображення приміщення, де влаштовано прийом 21
10. Графічне зображення зони обслуговування офіціантів 22
Література 26


Введение
Список литературы
Кол-во страниц 26
Стоимость 96 грн. / 400 руб.
Номер работы 1682

Заполните форму покупки работы

< предыдущая работа следующая работа >