Покращення фільтраційно-седиментаційних властивостей соку, та підвищення ефекту очищення за умови одночасного попереднього оброблення дифузійного соку парою та вапняним молоком

Тема Покращення фільтраційно-седиментаційних властивостей соку, та підвищення ефекту очищення за умови одночасного попереднього оброблення дифузійного соку парою та вапняним молоком
Предмет Разное
Вид работы Реферат
Год написания 2009
Оглавление
Вступ 3
1. Технологічні засади покращення фільтраційно-седиментаційних властивостей соку 4
2. Аспекти підвищення ефекту очищення за умови одночасного попереднього оброблення дифузійного соку парою та вапняним молоком 10
Висновки 16
Список використаної літератури 17
Введение
Список литературы
Кол-во страниц 17
Стоимость 108 грн. / 450 руб.
Номер работы 4337

Заполните форму покупки работы

< предыдущая работа следующая работа >