Планування собівартості продукції (на підприємстві харчової промисловості ЗАТ «ОБОЛОНЬ»)

Тема Планування собівартості продукції (на підприємстві харчової промисловості ЗАТ «ОБОЛОНЬ»)
Предмет Разное
Вид работы Курсовая
Год написания 2011
Оглавление ВСТУП 3
1 ТЕОРЕТИЧНІ ПОЛОЖЕННЯ ПЛАНУВАННЯ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ 5
1.1 Мета, завдання та характеристика процесу планування собівартості продукції 5
1.2 Планування витрат виробничої собівартості 10
1.3 Планування зведеного кошторису витрат на виробництво 13
2 ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПІДПРИЄМСТВА ЗАТ «ОБОЛОНЬ» 18
2.1 Історична довідка створення підприємства 18
2.2 Характеристика виробництва продукції та виробничих процесів на підприємстві 20
2.2.1 Організація основного процесу виробництва 20
2.2.2 Виробнича та організаційна структура управління підприємством 21
2.2.3 Маркетингова діяльність на підприємстві 22
2.2.4 Організація допоміжного виробництва 24
2.2.5. Основні показники діяльності підприємства 26
3 АНАЛІЗ ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ РОБОТИ ЗАТ «ОБОЛОНЬ» 28
3.1 Аналіз виробництва та реалізації продукції 28
3.2 Аналіз використання трудових ресурсів та заробітної плати 30
3.3 Аналіз використання основних фондів 32
3.5 Аналіз прибутку, рентабельності та фінансового стану підприємства 35
ПРОЕКТНА ЧАСТИНА 38
ВИСНОВКИ 46
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 48
ДОДАТКИ 51

Введение
Список литературы
Кол-во страниц 54
Стоимость 168 грн. / 700 руб.
Номер работы 75813

Заполните форму покупки работы

< предыдущая работа следующая работа >