Планування чисельності працюючих і фонду заробітної плати (на прикладі підприємства харчової промисловості ВАТ «Великобурлуцький сироробний завод»)

Тема Планування чисельності працюючих і фонду заробітної плати (на прикладі підприємства харчової промисловості ВАТ «Великобурлуцький сироробний завод»)
Предмет Разное
Вид работы Курсовая
Год написания 2011
Оглавление Вступ 3
1 Теоретичні основни планування чисельності працюючих і фонду заробітної плати 6
1.1 Місце планування трудових показників в загальній системі планів підприємства 6
1.2 Методи планування чисельності працюючих і фонду заробітної плати 10
1.2.1 Планування чисельності персоналу 10
1.2.2 Планування фонду заробітної плати працівників. 14
2 ТЕХНІКО-ЕКОНОНОМІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПІДПРИЄМСТВА 19
2.1 Історична довідка створення підприємства 19
2.2 Характеристика виробництва продукції та виробничих процесів на підприємстві 20
3 Аналіз техніко-економічних показників роботи ВАТ «Великобурлуцький сироробний завод» 26
3.1 Аналіз виробництва та реалізації продукції 26
3.2 Аналіз фінансової стійкості підприємства 28
3.3 Аналіз використання чисельності та фонду заробітної плати ВАТ «Великобурлуцький сироробний завод» 31
4 Планування чисельності працюючих і фонду заробітної плати ВАТ «Великобурлуцький сироробний завод» 36
Висновки 40
Список літератури 42
Додатки 44

Введение
Список литературы
Кол-во страниц 51
Стоимость 144 грн. / 600 руб.
Номер работы 23020

Заполните форму покупки работы

< предыдущая работа следующая работа >