Організація роздрібного продажу товарів у супермаркеті та шляхи її удосконалення на прикладі ЗАТ „Фуршет” ДП „Продмережа”
Тема | Організація роздрібного продажу товарів у супермаркеті та шляхи її удосконалення на прикладі ЗАТ „Фуршет” ДП „Продмережа” |
Предмет | Разное |
Вид работы | Курсовая |
Год написания | 2009 |
Оглавление | ВСТУП 3 1. Організація роздрібного продажу та обслуговування покупців у роздрібній торгівельній мережі 5 2. Фактори, що впливають на організацію роздрібного продажу товарів у супермаркеті 12 3. Аналіз ефективності організації роздрібного продажу товарів у ДП „Продмережа” магазині „Фуршет” 18 4. Шляхи удосконалення організації роздрібного продажу товарів у ДП „Продмережа” магазині „Фуршет” 32 ВИСНОВОК 35 СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 37 |
Введение |
Організація роздрібного продажу товарів у супермаркеті та шляхи її удосконалення на прикладі ЗАТ „Фуршет” ДП „Продмережа” - Курсовая, Разное
Лучшие райтеры с опытом работы в области Разное выполнят для вас написание контрольной работы, реферата, курсовой или дипломной работы на заказ. Также вы можете скачать уже готовую контрольную по теме Організація роздрібного продажу товарів у супермаркеті та шляхи її удосконалення на прикладі ЗАТ „Фуршет” ДП „Продмережа” или другим темам.
|
Список литературы |
Список литературы по работе «Організація роздрібного продажу товарів у супермаркеті та шляхи її удосконалення на прикладі ЗАТ „Фуршет” ДП „Продмережа” ».
1. Багиев Г.Л. и др. Маркетинг: Учебник для вузов. – М.: ОАО «Изд-во «Экономика», 2004. – 434 с.
2. Войчак А.В. Маркетинговий менеджмент: Підручник. – К.: КНЕУ, 2004. – 218 с. 3. Войцеховский О. Что такое магазин самообслуживания. Современные форматы торговли продовольственными и промышленными товарами. Перспективы совершенствования самообслуживания // Маркетинг и реклама. – №5-6. – 2003. – с.46-55. 4. Гаркавенко С.С. Маркетинг. Підручник для вузів. – К.: Лібра, 2002. – 240 с. 5. Гребньов М.Г. Словник ключових термінів з дисципліни „Маркетинг”. – К.: КНЕУ,Ю 2003. – 80 с. 6. Дугіна С.І. Маркетингова цінова політика. Навч. посібник. – К.: КНЕУ, 2005. – 393 с. 7. Законодавство України про захист прав споживачів / Відп. ред. Е.Ф. Демський. – К.: Хрінком Інтер, 2004 – 464 с. 8. Котлер Ф. Основи маркетингу. – М.: 2004. – 944 с. 9. Крие А., Жаллэ Ж. Внутренняя торговля: Пер. с фр. – М.: Издательская группа «Прогресс», 2001 – 192 с. 10. Майдебура Е.В. Маркетинг услуг. – К.: ВИРА – Р, 2004. – 574с. 11. Марция В.С.Економіка торгівлі: Підручник. – К.: Знання, 2006. – 312 с. 12. Микитенко Н. Проектування операційної системи підприємства роздрібної торгівлі // Вісник КНЕУ, №4. – 2005. – с.48-53 13. Основні правила торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами / Збірник нормативних документів з питань торгівлі. – Київ: Атіка, 2003. – 512 с. 14. Правила торговли: Сборник нормативных документов / сост. В.А. Кройтор. – Харьков: Бизнес-информ, 2003. – 338 с. 15. Рамазнов И. А.: Мерчендайзинг в розничном торговом бизнесе. – М.: Изд-во Деловая литература, 2005. – 336 с. 16. Русско-украинский словарь-справочник предпринимателя и бизнесмена / состав. К.Н.Волков, Л.И.Голдун. – Херсон: 2004. – 520с. 17. Савощенко А.С. Інфраструктура товарного ринку. – К.: КНЕУ, 2004. – 312 с. 18. Селезнев В. Основы рыночной экономики Украины / Уч.пособ. – 2-е изд, доп. и перераб. – К.: А.С.К., 2002. – 656 с. 19. Управление и организация в сфере услуг: Теория и практика. Пер. с англ./ К.Хаксевер, Б.Рендер, Р.С.Рассел, Р.Г.Мердик. – СПб.% Питер, 2003. – 752с. 20. Фінанси підприємств: Навчальний посібник: курс лекцій / За ред. Г.Г.Кірейцева. – К.: ЦУЛ, 2002. – 268 с. 21. Фінанси підприємств. Підручник / За ред. А. М. Поддєрьогіна. - К.: КНЕУ, 2002. – 571 с. 22. Червак Р. Секреты создания атмосферы супермаркета // Маркетинг и реклама. – №5-6. – 2002. – с.53-55. 23. Шкапова О.М. Маркетинг послуг. Навч. посібник. – К.: Кондор, 2003. – 204 с. 24. Швальбе Х. Практика маркетинга для малых и средних предприятий. Пер. с нем. – М.: Республика, 1995. – 438 с. |
Кол-во страниц | 38 |
Стоимость | 240 UAHгрн. / 1000 RUBруб. |
Номер работы | 4053 |
Заполните форму покупки работы