Організація роздрібного продажу товарів у супермаркеті та шляхи її удосконалення на прикладі ЗАТ „Фуршет” ДП „Продмережа”

Тема Організація роздрібного продажу товарів у супермаркеті та шляхи її удосконалення на прикладі ЗАТ „Фуршет” ДП „Продмережа”
Предмет Разное
Вид работы Курсовая
Год написания 2009
Оглавление ВСТУП 3
1. Організація роздрібного продажу та обслуговування покупців у роздрібній торгівельній мережі 5
2. Фактори, що впливають на організацію роздрібного продажу товарів у супермаркеті 12
3. Аналіз ефективності організації роздрібного продажу товарів у ДП „Продмережа” магазині „Фуршет” 18
4. Шляхи удосконалення організації роздрібного продажу товарів у ДП „Продмережа” магазині „Фуршет” 32
ВИСНОВОК 35
СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 37

Введение
Список литературы
Кол-во страниц 38
Стоимость 240 грн. / 1000 руб.
Номер работы 4053

Заполните форму покупки работы

< предыдущая работа следующая работа >