Організація процесу обслуговування банкету фуршету у ресторані

Тема Організація процесу обслуговування банкету фуршету у ресторані
Предмет Разное
Вид работы Курсовая
Год написания 2014
Оглавление Вступ 3
Розділ 1. Теоретичні основи організації надання послуг бенкет-фуршету у ресторані 4
1.1. Сутність та характеристика ресторану як підприємства ресторанного господарства 4
1.2. Характеристика послуг закладу ресторанного господарства 8
1.3. Бенкет-фуршет та його види 12
Розділ 2. Особливості обслуговування бенкет-фуршету у ресторані 15
2.1. Порядок прийому і виконання замовлень на обслуговування споживачів 15
2.2. Підготовка до проведення бенкет-фуршету 17
2.3. Особливості організації бенкет-фуршету 21
2.4. Управління ефективністю та якістю обслуговування під час проведення бенкет-фуршету 29
Висновки 33
Список використаних джерел 34
Додатки
Введение
Список литературы
Кол-во страниц 36
Стоимость 144 грн. / 600 руб.
Номер работы 5538

Заполните форму покупки работы

< предыдущая работа следующая работа >