Організація обслуговування святкових (тематичних) заходів по типу бенкет за столом з частковим обслуговуванням офіціантів в ресторані Дубки

Тема Організація обслуговування святкових (тематичних) заходів по типу бенкет за столом з частковим обслуговуванням офіціантів в ресторані Дубки
Предмет Разное
Вид работы Курсовая
Год написания 2016
Оглавление ВСТУП 3
РОЗДІЛ І. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА МЕТОДІВ І ФОРМ ОБСЛУГОВУВАННЯ СВЯТКОВИХ ЗАХОДІВ 6
1.1. Класифікація методів і форм обслуговування 6
1.2. Класифікація бенкетів і прийомів 11
РОЗДІЛ ІІ. ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ СВЯТКОВИХ ЗАХОДІВ В РЕСТОРАНІ «ДУБКИ» 15
2.1. Загальна характеристика ресторану «Дубки» 15
2.2. Організація обслуговування святкових заходів по типу бенкет за столом з частковим обслуговуванням офіціантів в ресторані «Дубки» 16
РОЗДІЛ ІІІ. ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ 21
3.1. Шляхи забезпечення якісного обслуговування споживачів на підприємствах ресторанного господарства 21
3.2. Шляхи удосконалення організації обслуговування банкетів у ресторані «Дубки» 25
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 32
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 34
ДОДАТКИ 37
Введение
Список литературы
Кол-во страниц 38
Стоимость 144 грн. / 600 руб.
Номер работы 8631

Заполните форму покупки работы

< предыдущая работа следующая работа >