Організація обслуговування споживачів при презентації страв креативної кухні в закладах ресторанного господарства

Тема Організація обслуговування споживачів при презентації страв креативної кухні в закладах ресторанного господарства
Предмет Разное
Вид работы Курсовая
Год написания 2010
Оглавление Вступ 1
Розділ 1. Загальна характеристика закладу ресторанного господарства «Русь» 4
1.1. Функціональна схема закладу ресторану 4
1.2. Характеристика управлінських відносин; вивчення нормативних та законодавчих документів, що визначають порядок роботи ресторану 7
Розділ 2. Аналіз технологій надання ресторанних послуг. 9
2.1. Проектування креативного харчування 9
2.2. Планувальна організація та технологія процесу обслуговування 14
Розділ 3. Вдосконалення процесу обслуговування в ресторані «Русь» 19
Висновки і пропозиції 25
Список використаних джерел 27
Додаток А 30
Додаток Б 31
Додаток В 33
Додаток Г 34

Введение
Список литературы
Кол-во страниц 35
Стоимость 120 грн. / 500 руб.
Номер работы 4455

Заполните форму покупки работы

< предыдущая работа следующая работа >