Організація обслуговування офіціантами у закладі ресторанного господарства типу „Трактир”

Тема Організація обслуговування офіціантами у закладі ресторанного господарства типу „Трактир”
Предмет Разное
Вид работы Курсовая
Год написания 2010
Оглавление
Вступ 2
Розділ 1. Теоретичні засади надання послуг харчування та обслуговування офіціантами у закладах ресторанного господарства 4
1.1. Ресторанне господарство: сутність та особливості 4
1.2. Організація послуг харчування у ресторанному бізнесі 9
1.3. Алгоритм обслуговування офіціантами гостей ресторану 17
Розділ 2. Практична реалізація обслуговування офіціантами відвідувачів ресторану «Трактир» 22
2.1. Особливості становлення закладів ресторанного господарства типу «Трактир» 22
2.2. Аналіз досліджуваного закладу ресторанного господарства 26
2.3. Методи подачі офіціантами блюд і закусок у ресторані типу «Трактир» 30
Розділ 3. Аналіз можливостей вдосконалення діяльності ресторану «Трактир» 35
3.1. Розробка нової послуги гостинності у ресторані типу «Трактир» з обслуговуванням офіціантами 35
3.2. Залучення офіціантів до додаткових послуг в сфері ресторанного бізнесу 41
3.3. Економічні резерви вдосконалення роботи досліджуваного підприємства 45
Висновки 48
Список літератури 53
Додатки 57

Введение
Список литературы
Кол-во страниц 59
Стоимость 180 грн. / 750 руб.
Номер работы 75661

Заполните форму покупки работы

< предыдущая работа следующая работа >