Організація бенкет-чаю

Тема Організація бенкет-чаю
Предмет Разное
Вид работы Курсовая
Год написания 2005
Оглавление 1. Особливості бенкет-чаю як виду бенкету 3
2. Час тривалості бенкет-чаю 4
3. Характеристика приміщень, де має відбутися бенкет, виробничі та організаційні процеси, які потрібно здійснити для підготування цих приміщень до обслуговування 4
4. Форма і варіант розстановки столів 5
5. Меню. Вибір напоїв до страв 6
6. Розрахунки для бенкет-чаю 8
Приміщення, банкетні столи 8
Додаткові меблі, елементи інтер’єру 9
Офіціанти 10
Скатертини 11
7. Способи подавання страв і напоїв до столу, характерні для бенкет-чаю 11
8. Графічне зображення графічно із зазначенням черговості сервірування приклад сервірування одного десертного куверту чи двох 14
9. Графічне зображення приміщення, де влаштовано бенкет 16
10. Графічне зображення зони обслуговування офіціантів 17
10. Графічне зображення зони обслуговування офіціантів 18
Література 21

Введение
Список литературы
Кол-во страниц 19
Стоимость 36 грн. / 150 руб.
Номер работы 716

Заполните форму покупки работы

< предыдущая работа следующая работа >