Моніторинг виробничих процесів виробництва оздоровчих продуктів (Варіант 12)

Тема Моніторинг виробничих процесів виробництва оздоровчих продуктів (Варіант 12)
Предмет Разное
Вид работы Контрольная
Год написания 2016
Оглавление 1. Порядок розрахунків і шляхи зниження витрат на прикладі певного харчового виробництва 3
2. Схема розрахунку рецептури за фазами технологічного процесу 5
3. Задача 10
Необхідно отримати 500 кг масла вершкового з какао з масовою часткою жиру 52%. Масова частка вологи високожирних вершків 20,0%, СЗМЗ – 2,0%. В якості молочно-білкового наповнювача використовується сухе знежирене молоко з масовою часткою вологи 7,0%, СЗМЗ 93,0% як компонент при нормалізації використовується маслянка з масовою часткою жиру 0,4%, СЗМЗ – 7,8%.

Список використаних джерел 13
Введение
Список литературы
Кол-во страниц 12
Стоимость 96 грн. / 400 руб.
Номер работы 1345

Заполните форму покупки работы

< предыдущая работа следующая работа >