Метрдотель
Тема | Метрдотель |
Предмет | Разное |
Вид работы | Контрольная |
Год написания | 2008 |
Оглавление | 1. Що входить у обов’язки метрдотеля? 2 2. Види барів. Обладнання бару 3 3. Історія та класифікація алкогольних напоїв 5 4. Види і правила сервіровки стола 8 5. Обслуговування гостей. Правила і методи подачі блюд 10 6. Види банкетів та їх особливості 11 7. Кадри: пошук персоналу, відбір 12 8. Крадіжки у ресторані 14 9. Техніка прийому скарг 14 Література 16 |
Введение |
Метрдотель - Контрольная, Разное
Лучшие райтеры с опытом работы в области Разное выполнят для вас написание контрольной работы, реферата, курсовой или дипломной работы на заказ. Также вы можете скачать уже готовую контрольную по теме Метрдотель или другим темам.
|
Список литературы |
Список литературы по работе «Метрдотель».
1. Структурні зміни на ринку ресторанного господарства / Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. Туган-Барановського / А.О. Аветисова (заг.ред.). – Донецьк: ДонДУЕТ ім. Туган-Барановського, 2003. – 177 с.
2. Бородина В.В. Ресторанно-гостиничный бизнес: учет, налоги, маркетинг, менеджмент. – М.: Книжный мир, 2004. – 165 с. 3. Готельно-ресторанний бізнес: сучасний стан та перспективи розвитку: Матеріали Всеукр. студ. конф., 22-23 лютого 2005 р. / Київський національний торговельно-економічний ун-т / М.І. Пересічний (відп.ред.). – К., 2005. – 251с. 4. Завадинська О.Ю., Литвиненко Т.Є. Організація ресторанного господарства за кордоном: Навч. посібник / Київський національний торговельно-економічний ун-т. – К.: КНТЕУ, 2003. – 200 с. 5. ДСТУ 4281:2004. Заклади ресторанного господарства. Класифікація / Р.Андрющенко (розроб.). – Офіц. вид. – К.: Держспоживстандарт України, 2004. – ІІІ, 12 с. – (Національний стандарт України). 6. Лавренов В.К., Лавренов Ю.В. Книга бармена. Приготовление коктейлей. – Донецк: Сталкер, 2004. – 320 с. 7. Мазаракі А.А., Благополучна Н.П., Гайовий І.І. та ін Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства: Підручник / Київський національний торговельно-економічний ун-т. – К.: КНТЕУ, 2005. – 631 с. 8. Нормативные документы по ресторанному бизнесу: Справочник / И.Ю.Федотова (сост.). – М.: Издательский дом «Ресторанные ведомости», 2005. – 319 с. |
Кол-во страниц | 16 |
Стоимость | 192 UAHгрн. / 800 RUBруб. |
Номер работы | 3677 |
Заполните форму покупки работы