Методи визначення конкурентоспроможності ресторанного господарства

Тема Методи визначення конкурентоспроможності ресторанного господарства
Предмет Разное
Вид работы Курсовая
Год написания 2013
Оглавление ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. Методи оцінки конкурентоспроможності ресторанного господарства 5
1.1.Сутність та різновиди конкурентоспроможності закладу ресторанного господарства 5
1.2.Етапи оцінки конкурентоспроможності 11
1.3.Методи оцінювання конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства 18
Розділ 2. Оцінка конкурентоспроможності ресторану «Шалена мама», ТОВ «БААМ», м.Київ 31
2.1. Стратегія позиціювання підприємства на ринку 31
2.2. Дослідження цінової та товарної політики ресторану «Шалена мама» 34
2.3. Оцінка конкурентоспроможності підприємства за допомогою різних методів 40
2.4. Управління трудовими ресурсами 45
Розділ 3. Розробка рекомендацій і заходів вирішуваної проблеми. 49
Висновки і пропозиції 55
Список використаної літератури 57

Введение
Список литературы
Кол-во страниц 59
Стоимость 144 грн. / 600 руб.
Номер работы 5309

Заполните форму покупки работы

< предыдущая работа следующая работа >