Історія розвитку ресторанного господарства в Україні

Тема Історія розвитку ресторанного господарства в Україні
Предмет Разное
Вид работы Курсовая
Год написания 2005
Оглавление Вступ 3

1. Історія виникнення та розвитку корчмів і трактирів 5

2. Iсторiя розвитку ресторанної справи в свiтi. Аналіз американського досвіду 9

3. Характерні риси розвитку ресторанного бізнесу в Україні 12

4. Історія окремих ресторанів в Україні (на прикладі мережі ресторанів «Два гуся») 19

5. Особливості святкового сервісу у вітчизняних ресторанах 20

Висновки 25

Список літератури 27
Додатки



Введение
Список литературы
Кол-во страниц 30
Стоимость 84 грн. / 350 руб.
Номер работы 1070

Заполните форму покупки работы

< предыдущая работа следующая работа >