Інвентаризація товарно-матеріальних цінностей на виробництві, її особливості

Тема Інвентаризація товарно-матеріальних цінностей на виробництві, її особливості
Предмет Разное
Вид работы Разное
Год написания 2008
Оглавление 1. Інвентаризація товарно-матеріальниїх цінностей на виробництві, її особливості. 2
Завдання 1 15
1.1. Скласти план-меню.
1.2. Визначити продажні ціни на продукцію.
1.3. Скласти розщрахунок калькуляції продажних цін страв на калькуляційних кртках.
1.4. Визначити необхіднут кількість сировини та продуктів згідно план-меню.
1.5. Виписати вимогу-накладну на відпуск продуктів із комори на виробництво згідно з розрахунком.
1.6. Скласти та оформити акт про реалізацію та відпустку виробів кухні, заборний лист.
1.7. Скласти звіт про рух продлуктів та тари на кухні.

Завдання 2 22
Скласти розрахунок по відрядженню та авансовий звіт
Список використаних джерел 29

Введение
Список литературы
Кол-во страниц 29
Стоимость 240 грн. / 1000 руб.
Номер работы 3440

Заполните форму покупки работы

< предыдущая работа следующая работа >