Гастрономічний код у зображенні образів персонажів і взаємин між людьми у романі Еміля Золя "Черево Парижу"

Тема Гастрономічний код у зображенні образів персонажів і взаємин між людьми у романі Еміля Золя "Черево Парижу"
Предмет Разное
Вид работы Курсовая
Год написания 2009
Оглавление
Вступ 2
Розділ І. Семантика образів матеріально-тілесного низу у світовій культурі та міфології. 5
1.2. «Карнавальна культура» як один із проявів сакралізації профанічного низу. 5
1.2. Світосприйняття очима письменників-натуралістів. 13
1.3. Образи «тіла» і «бенкетування» в світовій літературі. 18
Розділ ІІ. Філософський зміст роману «Черево Парижу» Еміля Золя. 29
2.1. Психологія «товстих» і «худих» через призму натуралістичного відтворення дійсності. 29
2.2. Центральний ринок – «стійке тваринне щастя». 33
2.3. Текстовий натюрморт як досвід імпресіоністичного живопису в літературі. 37
Висновки 40
Список використаної літератури 43

Введение
Список литературы
Кол-во страниц 45
Стоимость 108 грн. / 450 руб.
Номер работы 75556

Заполните форму покупки работы

< предыдущая работа следующая работа >