Ефективність інноваційної діяльності на підприємствах харчової промисловості

Тема Ефективність інноваційної діяльності на підприємствах харчової промисловості
Предмет Разное
Вид работы Курсовая
Год написания 2012
Оглавление ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ВПЛИВУ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА НА ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ЙОГО ДІЯЛЬНОСТІ 5
1.1 Класифікація, поняття, зміст та оцінка ефективності інноваційних процесів 5
1.2 Інноваційні стратегії підприємства 10
1.3 Аналіз ефективності інноваційної діяльності 13
РОЗДІЛ 2 ДОСЛІДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НА ПАТ «ДОНЕЦЬКИЙ ХЛIБОЗАВОД №14» 17
2.1 Загальна характеристика підприємства 17
2.2 Оцінка фінансового стану як передумова здійснення інноваційної діяльності підприємства 29
РОЗДІЛ 3 ПРОЕКТ ЗАХОДІВ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 35
3.1 Оптимізація виробництва та реалізація нової продукції 35
3.2 Впровадження інноваційного продукту на ПАТ «Донецький хлібозавод №14» 39
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 48
ДОДАТКИ 51

Введение
Список литературы
Кол-во страниц 52
Стоимость 144 грн. / 600 руб.
Номер работы 5281

Заполните форму покупки работы

< предыдущая работа следующая работа >