Біохімія

Тема Біохімія
Предмет Разное
Вид работы Контрольная
Год написания 2009
Оглавление
Питання 3. Практичне значення біохімії для харчової промисловості. Значення харчування у життєдіяльності людини 2
Питання 11. Що таке пектинові речовини? Написати значення пектинів в процесі травлення 4
Питання 21. Що таке фосфоліпіди? Які функції вони виконують? Джерела надходження фосфоліпідів до організму 6
Питання 37. Що являють собою ферменти? Чим відрізняються вони від хімічних каталізаторів? 8
Питання 41. Що таке фермент-субстратні комплекси та як вони утворюються? Описати процес за стадіями 11
Питання 54. Біохімічні перетворення вуглеводів в організмі, їх біологічна роль, перетворення і шляхи розщеплення 13
Список використаної літератури 15

Введение
Список литературы
Кол-во страниц 15
Стоимость 72 грн. / 300 руб.
Номер работы 75553

Заполните форму покупки работы

< предыдущая работа следующая работа >