Банкет із частковим обслуговуванням офіціантами (ювілей жінки)
Тема | Банкет із частковим обслуговуванням офіціантами (ювілей жінки) |
Предмет | Разное |
Вид работы | Разное |
Год написания | 2010 |
Оглавление | 1. Особливості виду банкету 3 2. Час тривалості банкету 4 3. Характеристика приміщень, де має відбутися банкет, виробничі та організаційні процеси, які потрібно здійснити для підготування цих приміщень до обслуговування 4 4. Форма і варіант розстановки столів 5 5. Меню. Вибір напоїв до страв 6 6. Розрахунки для банкету 8 Приміщення, банкетні столи 8 Додаткові меблі, елементи інтер’єру 9 Офіціанти 10 Скатертини 11 7. Способи подавання страв і напоїв до столу, характерні для банкету 12 8. Графічне зображення із зазначенням черговості сервірування 13 9. Графічне зображення приміщення, де влаштовано прийом 18 10. Графічне зображення зони обслуговування офіціантів 19 Література 23 |
Введение |
Банкет із частковим обслуговуванням офіціантами (ювілей жінки) - Разное, Разное
Лучшие райтеры с опытом работы в области Разное выполнят для вас написание контрольной работы, реферата, курсовой или дипломной работы на заказ. Также вы можете скачать уже готовую контрольную по теме Банкет із частковим обслуговуванням офіціантами (ювілей жінки) или другим темам.
|
Список литературы |
Список литературы по работе «Банкет із частковим обслуговуванням офіціантами (ювілей жінки)».
Література
1. Барановский В.А. Официант-бармен. – Ростов-на-Дону: Издательство «Фенікс», 2003. – 320 с. 2. Білик Е.В. Сучасна енциклопедія етикету: 1000 правил і корисних порад. – Донецьк: ТОВ ВКФ «БАО», 2005. – 384 с. 3. Богушева В.И. Бары и рестораны. Искусство обслуживания. – Ростов-на-Дону: Издательство «Фенікс», 2004. – 352 с. 4. Бородина В.В. Ресторанно-гостиничный бизнес: Учет, налоги, маркетинг, менеджмент. – М.: Книжный мир, 2007. – 165 с. 5. Браун Г. Хернер К. Настольная книга официанта.: Справочник. – Ростов-на-Дону: Издательство «Феникс», 2004. – 320 с. 6. Волкова И.В., Миропольский Я.И., Мумрикова Г.М. Ресторанный бизнес в России: с чего начать и как преуспеть. – М: Издательство «Флинта«, 2003. – 184 с. 7. Декор стола // Гостиница и ресторан. – 2007. – №4. – С. 3 – 7. 8. Железнев В.П. Празднуем День рождения. – Ростов-на-Дону: Издательство «Феникс«, 2003. – 476 с. 9. Корнеева К. Анатомия стола // Ресторатор. – 2005. – №7. – С. 10 – 12. 10. Лозовой В.О, Уманець О.В., Ценко М.Б. Культура особистості та етикет. – Х.: Регіон-інформ, 2004. – 112 с. 11. Михеева Е. Оформляем план-меню // Ресторанные ведомости. – 2003. – №10. 12. Никуленкова Т.Т., Лавриненко Ю.И., Ястина Г.М. Проектирование предприятий общественного питания. – М: Издательство «Колос», 2006. – 472 с. 13. Обслуживание на предприятиях питания. Автор-составитель Л.А.Радченко. – Ростов -на-Дону: Издательство «Фенікс», 2005. – 384 с. 14. Пикалев А.В. Маевская А.П. Как увеличить доход ресторана, бара, кафе. – М.: Сов. спорт, 2003. – 168 с. |
Кол-во страниц | 23 |
Стоимость | 96 UAHгрн. / 400 RUBруб. |
Номер работы | 75600 |
Заполните форму покупки работы