"Банкет-Кава"

Тема "Банкет-Кава"
Предмет Разное
Вид работы Контрольная
Год написания 2005
Оглавление Особливості бенкет-кави як виду бенкету 3
Час тривалості бенкет-кави 4
Характеристика приміщень, де має відбутися бенкет, виробничі та організаційні процеси, які потрібно здійснити для підготування цих приміщень до обслуговування 4
Форма і варіант розстановки столів 5
Меню. Вибір напоїв до страв 6
Розрахунки для бенкет-кави 9
Приміщення, банкетні столи 9
Додаткові меблі, елементи інтер’єру 10
Офіціанти 10
Скатертини 12
Способи подавання страв і напоїв до столу, характерні для бенкет-кави 12
Графічне зображення графічно із зазначенням черговості сервірування приклад сервірування одного десертного куверту чи двох 15
Графічне зображення приміщення, де влаштовано бенкет 16
Графічне зображення розсадки та зони обслуговування офіціантів 18
Список використаної літератури 21


Введение
Список литературы
Кол-во страниц 20
Стоимость 84 грн. / 350 руб.
Номер работы 1066

Заполните форму покупки работы

< предыдущая работа следующая работа >