Банкет-Чай

Тема Банкет-Чай
Предмет Гостиничное хозяйство
Вид работы Реферат
Год написания 2006
Оглавление
1. Особливості бенкет-чаю як виду бенкету 2

2. Час тривалості бенкет-чаю. Місце проведення заходу 4

3. Характеристика приміщень, де має відбутися бенкет, виробничі та організаційні процеси, які потрібно здійснити для підготування цих приміщень до обслуговування 6

4. Форма і варіант розстановки столів 7

5. Меню. Вибір напоїв до страв 9

6. Додаткові меблі, елементи інтер’єру 12

7. Розрахунки для бенкет-чаю: приміщення, бенкетні столи 13

8. Способи подавання страв і напоїв до столу, характерні для бенкет-чаю 15

9. Графічне зображення приміщення, де влаштовано бенкет 20

10. Графічне зображення зони обслуговування офіціантів 22

Джерела 25

Введение
Список литературы
Кол-во страниц 26
Стоимость 96 грн. / 400 руб.
Номер работы 1638

Заполните форму покупки работы

< предыдущая работа следующая работа >