Аналіз інформації про нарахування і рух запасів на підприємстві

Тема Аналіз інформації про нарахування і рух запасів на підприємстві
Предмет Разное
Вид работы Контрольная
Год написания 2008
Оглавление ВСТУП 3
1 Облік сировини по закупівельній вартості на підприємстві громадського харчування у програмі «1С: Бухгалтерия 7.7 для Украины» 4
2 Облік сировини за цінами реалізації у програмі «1С: Бухгалтерия 7.7 для Украины» 8
3 Облік товарів на підприємстві громадського харчування 9
ВИСНОВКИ 17
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 18

Введение
Список литературы
Кол-во страниц 17
Стоимость 180 грн. / 750 руб.
Номер работы 3846

Заполните форму покупки работы

< предыдущая работа следующая работа >