Аналіз сучасних методів управління у діючому готельному підприємстві та шляхи їх удосконалення

Тема Аналіз сучасних методів управління у діючому готельному підприємстві та шляхи їх удосконалення
Предмет Разное
Вид работы Курсовая
Год написания 2014
Оглавление Вступ 3
Розділ 1. Теоретичні аспекти управління у діючому готельному підприємстві 5
1.1. Поняття, сутність та особливості управління підприємствами готельної сфер 5
1.2. Методичні підходи до визначення оптимальної стратегії розвитку готелю 12
Розділ 2. Аналіз діяльності арт-готелю «Баккара» 21
2.1. Організаційно-економічна характеристика арт-готелю «Баккара» 21
2.2. Особливості конкурентного середовища і SWOT-аналіз 24
Розділ 3. Резерви удосконалення стратегічного управління арт-готелю «Баккара» 35
3.1. Підвищення конкурентноспроможності готелю «Баккара» за рахунок його участі у туристичному кластері 35
3.2. Заходи щодо удосконалення та розширення асортименту послуг в арт-готелі «Баккара» та економічна оцінка їх впровадження 41
Висновок і пропозиції 45
Список використаних джерел 47
Додатки 51

Введение
Список литературы
Кол-во страниц 52
Стоимость 144 грн. / 600 руб.
Номер работы 5523

Заполните форму покупки работы

< предыдущая работа следующая работа >