Адміністративні методи управління готельним (ресторанним) підприємством

Тема Адміністративні методи управління готельним (ресторанним) підприємством
Предмет Менеджмент
Вид работы Курсовая
Год написания 2005
Оглавление ВСТУП 3
РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ЗАСТОСУВАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ МЕТОДІВ УПРАВЛІННЯ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ 6
1.1. Поняття, сутність та значення адміністративних методів управління 6
1.2. Характеристика адміністративних методів управління 13
РОЗДІЛ II. ДОСЛІДЖЕННЯ ЗАСТОСУВАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ МЕТОДІВ УПРАВЛІННЯ В ГОТЕЛІ «ДНІПРО», М. КИЇВ 19
2.1. Характеристика організаційно-розпорядчих методів, що застосовуються в готелі 19
2.2. Оцінка організаційно-стабілізуючих методів готелю 28
РОЗДІЛ III. ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДО УДОСКОНАЛЕННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ МЕТОДІВ УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЮ «ДНІПРО», М. КИЇВ 32
3.1. Комплекс заходів щодо вдосконалення адміністративних методів управління готелем 32
3.2. Оцінка ефективності запропонованих заходів 36
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 40
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 43
ДОДАТКИ 46


Введение
Список литературы
Кол-во страниц 45
Стоимость 108 грн. / 450 руб.
Номер работы 995

Заполните форму покупки работы

< предыдущая работа следующая работа >