ТОРТ „МОНАСТИРСЬКА ІЗБА” (кулінарія)

Тема ТОРТ „МОНАСТИРСЬКА ІЗБА” (кулінарія)
Предмет Кулинария
Вид работы Курсовая
Год написания 2005
Оглавление ВСТУП 2
1) А) ОРГАНІЗАЦІЯ ЧАСТИН РОБОТИ 4
б) Інструменти та інвентар 8
в) Санітарні вимоги до приміщення і гігієни працівників 10
2) ОБЛАДНАННЯ: ЗБИВАЛЬНА МАШИНА Й ЕЛЕКТРОШАФА 13
3) МАЛЮНОК ВАШОГО ВИРОБУ 17
4) КАЛЬКУЛЯЦІЯ 18
5) ОХОРОНА ПРАЦІ 20
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 22

Введение
Список литературы
Кол-во страниц 20
Стоимость 60 грн. / 250 руб.
Номер работы 906

Заполните форму покупки работы

< предыдущая работа следующая работа >