Технологія приготування страв з м'яса ("Стейк свинний на кості та можливі гарніри")

Тема Технологія приготування страв з м'яса ("Стейк свинний на кості та можливі гарніри")
Предмет Кулинария
Вид работы Контрольная
Год написания 2005
Оглавление Вступ 3

Розділ 1. Загальна характеристика досліджуваної групи страв та досліджуваного підприємства харчування 4
1.1. Значення страв з м’яса у харчуванні 4
1.2. Характеристика підприємства харчування 6

Розділ 2. Практичний аналіз технології виготовлення страв з м’яса 9
2.1. Характеристика сировини для приготування страви 9
2.2. Технологія приготування страви, відпуск (технологічна картка) 12
2.3. Розрахунки сировини на день 14
2.4. Розрахунок вартості сировини на задану кількість порцій 15
2.5. Особиста гігієна кухаря 16
2.6. Охорона праці при роботі в цеху згідно завдання 18

Розділ 3. Організація виробництва страв з м’яса 20
3.1. Організація робочого місця, підбір інструменту, інвентарю для приготування н\ф і готової справи 20

Розділ 4. Пропозиції з удосконалення виробничого процесу свого підприємства 26

Література 28

Додатки 29


Введение
Список литературы
Кол-во страниц 30
Стоимость 84 грн. / 350 руб.
Номер работы 1077

Заполните форму покупки работы

< предыдущая работа следующая работа >