Технологія приготування коктейлів. Організація обслуговування банкетів.

Тема Технологія приготування коктейлів. Організація обслуговування банкетів.
Предмет Кулинария
Вид работы Курсовая
Год написания 2006
Оглавление Вступ 3

1. Загальна характеристика технології приготування змішаних напоїв 5

2. Рецепти популярних вітчизняних безалкогольних коктейлів 9

3. Організація обслуговування банкетів з подаванням коктейлів 11
3.1. Забезпечення функціонування бару для споживання коктейлів 11
3.2. Організація роботи бармена у ході обслуговування банкету 19

Висновки 20

Література 22

Додатки 24

Введение
Список литературы
Кол-во страниц 24
Стоимость 84 грн. / 350 руб.
Номер работы 1502

Заполните форму покупки работы

< предыдущая работа следующая работа >