Шляхи удосконалення асортименту та технології десертів

Тема Шляхи удосконалення асортименту та технології десертів
Предмет Кулинария
Вид работы Курсовая
Год написания 2016
Оглавление Вступ 3
1. Аналітичний огляд літератури. Сучасний стан та перспективи виробництва ресторанної кулінарної продукції. Особливості та шляхи удосконалення асортименту десертів, їх поживна цінність. 5
2. Характеристика технологічних властивостей основної сировини для приготування десертів. Особливості використання різних видів сировини у технології десертів. 11
3. Розробка новітніх технологій десертних страв, 4-х технологічних схем і технологічних карт. 15
4. Дослідження якості розроблених технологій кулінарної продукції для 25
закладів ресторанного господарства. 25
5. Розробка нормативної документації на розроблені страви. 36
6. Пропозиції щодо використання екзотичних видів сировини в технології 45
десертів. 45
Висновки та пропозиції 47
СПИСОК ВИКОРИСТАНОІЇ ЛІТЕРАТУРИ 49

Введение
Список литературы
Кол-во страниц 47
Стоимость 300 грн. / 1250 руб.
Номер работы 44525

Заполните форму покупки работы

следующая работа >