Щука фарширована

Тема Щука фарширована
Предмет Кулинария
Вид работы Диплом
Год написания 2008
Оглавление Вступ 2

Розділ І. Технологічна частина 4
1.1. Товарознавство 4
1.2. Організація робочого місця 10
1.3. Обладнання підприємства громадського харчування 14
1.4. Охорона праці та техніка безпеки 17

Розділ II. Практична частина 21
2.1. Технологія приготування «щуки фаршированої» 21
2.2. Правила подачі та вимоги до якості 25
2.3. Технологічна картка порцій 27
2.4. Оформлення денного забірного листа 28
2.5. Оформлення накладної й розрахунок калькуляційної картки 29

Розділ III. Організація обслуговування 30
3.1. Характеристика 30
3.2. Організація обслуговування офіціантами 37
3.3. Організація сервірування столів 44

Висновок 50

Список використаних джерел 52

Додатки 54

Введение
Список литературы
Кол-во страниц 55
Стоимость 480 грн. / 2000 руб.
Номер работы 3131

Заполните форму покупки работы

< предыдущая работа следующая работа >