Класичні і сучасні технології супів

Тема Класичні і сучасні технології супів
Предмет Кулинария
Вид работы Контрольная
Год написания 2014
Оглавление ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. Теоретичні аспекти технології виробництва супів 5
1.1. Технологічна характеристика та класифікація супів 5
1.2. Особливості приготування супів 8
РОЗДІЛ 2. Сучасні перспективи розвитку технологічного процесу виробництва супів 18
2.1. Характеристика досліджуваного підприємства 18
2.2. Сучасні інноваційні технології виробництва супів 23
РОЗДІЛ 3. Удосконалення асортименту та технології виробництва супів 33
ВИСНОВОК 39
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 41
ДОДАТКИ
Введение
Список литературы
Кол-во страниц 46
Стоимость 180 грн. / 750 руб.
Номер работы 139919

Заполните форму покупки работы

< предыдущая работа следующая работа >