Іноземна кухня «Америка і Канада»

Тема Іноземна кухня «Америка і Канада»
Предмет Кулинария
Вид работы Курсовая
Год написания 2005
Оглавление ВСТУП 2
1) А) ОРГАНІЗАЦІЯ ЧАСТИН РОБОТИ 4
б) Інструменти та інвентар 5
в) Санітарні вимоги до приміщення і гігієни працівників 7
2) ОБЛАДНАННЯ: ЗБИВАЛЬНА МАШИНА Й ЕЛЕКТРОШАФА 9
3) А) МАЛЮНОК ВАШОГО ВИРОБУ 12
б) Картопля: виробничі рецептури, біотехнології 13
в) Підготовка сировини до виробу 15
г) Технологія приготування рибних паличок 17
4) КАЛЬКУЛЯЦІЯ 19
5) ОХОРОНА ПРАЦІ 21
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 22

Введение
Список литературы
Кол-во страниц 20
Стоимость 60 грн. / 250 руб.
Номер работы 906

Заполните форму покупки работы

< предыдущая работа