Громадське харчування

Тема Громадське харчування
Предмет Кулинария
Вид работы Диплом
Год написания 2008
Оглавление
1. Характеристика закладів громадського харчування 2
2. Коротка характеристика устаткування, кухонного посуду та інвентарю 7
3. Харчова цінність, обробка овочів, обробка грибів 10
4. Харчова цінність, обробка риби та нерибних морепродуктів 16
5. Харчова цінність м'яса, обробка м'яса, м'ясопродуктів і птиці, приготування напівфабрикатів 19
6. Технологія готування: блюда з риби (щука фарширована) 24
Використана література 29

Введение
Список литературы
Кол-во страниц 30
Стоимость 240 грн. / 1000 руб.
Номер работы 75323

Заполните форму покупки работы

< предыдущая работа следующая работа >