Дослідження використання грибів в кулінарії, розробка асортименту страв із грибів, визначення якості страв

Тема Дослідження використання грибів в кулінарії, розробка асортименту страв із грибів, визначення якості страв
Предмет Кулинария
Вид работы Курсовая
Год написания 2005
Оглавление Вступ 4

1. Теоретичне обґрунтування необхідності споживання грибів. Значення грибів у повсякденному житті 6

2. Асортимент, класифікація грибів 10

3. Харчова цінність грибів 16

4. Особливості технології виробництва продукції. Схеми технологічного процесу 22

5. Розробка технологічних карт (3 страви) 32

6. Дослідження якості страв з грибів (на прикладі вешенки звичайної) 37

Висновки 41

Література 44

Введение
Список литературы
Кол-во страниц 40
Стоимость 120 грн. / 500 руб.
Номер работы 1030

Заполните форму покупки работы

< предыдущая работа следующая работа >