Аудит витрат на виробництво і калькулювання собівартості продукції на підприємствах харчової промисловості (на прикладі ТОВ «Зорепад»)

Тема Аудит витрат на виробництво і калькулювання собівартості продукції на підприємствах харчової промисловості (на прикладі ТОВ «Зорепад»)
Предмет Аудит
Вид работы Курсовая
Год написания 2005
Оглавление ВСТУП. 3
РОЗДІЛ 1. ПІДГОТОВКА ДО ПРОВЕДЕННЯ АУДИТУ. 5
Планування та визначення аудиторського підходу. 5
Тестування засобів контролю. 7
РОЗДІЛ 2. АУДИТ ВИТРАТ НА ВИРОБНИЦТВО 12
Склад та облік виробничих витрат. 12
Аудит прямих витрат на виробництво. 15
Аудит загальновиробничих витрат. 17
РОЗДІЛ 3. АУДИТ КАЛЬКУЛЮВАННЯ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ. 22
Аудит планової (нормативної) калькуляції собівартості продукції. 22
Аудит фактичної калькуляції собівартості продукції. 26
ВИСНОВОК. 29
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ. 32
Додаток А 34
Додаток Б 35

Введение
Список литературы
Кол-во страниц 33
Стоимость 108 грн. / 450 руб.
Номер работы 881

Заполните форму покупки работы

< предыдущая работа следующая работа >