Аудит виробничих запасів на підприємствах харчової промисловості

Тема Аудит виробничих запасів на підприємствах харчової промисловості
Предмет Аудит
Вид работы Курсовая
Год написания 2005
Оглавление ВСТУП 2
1.Теоретичні аспекти аудиту виробничих запасів на підприємстві в сучасних умовах господарювання. 5
1.1. Суть запасів, їх класифікація та методи обліку 5
1.2 Нормативна база аудиту виробничих запасів. 10
2.Аудит виробничих запасів на ВАТ”Руна” 20
2.1. Загальна господарська характеристика ВАТ”Руна” 20
2.2. Аудит виробничих запасів ВАТ ”Руна” 22
3.Вдосконалення організації аудиту виробничих запасів на підприємстві 30
ВИСНОВКИ 38
Список використаноі літератури. 41
Введение
Список литературы
Кол-во страниц 40
Стоимость 120 грн. / 500 руб.
Номер работы 836

Заполните форму покупки работы

< предыдущая работа следующая работа >