Аудит касових операцій на підприємствах харчової промисловості (на прикладі ВАТ “СКІФ”)

Тема Аудит касових операцій на підприємствах харчової промисловості (на прикладі ВАТ “СКІФ”)
Предмет Аудит
Вид работы Курсовая
Год написания 2005
Оглавление ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ АУДИТУ КАСОВИХ ОПЕРАЦІЙ 5
1.1. Організація касових операцій підприємства 5
1.2. Касові операції у системі бухгалтерського обліку на підприємствах України, як основа проведення аудиту 12
РОЗДІЛ 2. АУДИТ КАСОВИХ ОПЕРАЦІЙ 14
2.1. Методика проведення аудиту касових операцій 14
2.2. Оформлення результатів аудиторської перевірки касових операцій 28
РОЗДІЛ 3. ПРОВЕДЕННЯ АУДИТУ НА ВАТ “СКІФ” 38
ВИСНОВКИ 49
Список використаних джерел 51
Додатки 53

Введение
Список литературы
Кол-во страниц 58
Стоимость 144 грн. / 600 руб.
Номер работы 882

Заполните форму покупки работы

< предыдущая работа следующая работа >